Alles aus einem Topf -schnell, simpel und unglaublich lecker!
Всичко в една тенджера: бързо, лесно и уникално вкусно!
Zutaten für 2 Portionen:
250 g
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Nudeln (Kichererbsen-, Soja- oder Roten Linsen)
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250 g
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Hähnchenfilet
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1 Stck.
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Paprikaschote
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400 ml
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Gemüsebrühe oder Hühnerbrühe
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400 g
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stückige Tomaten
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30 g
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Parmesan
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1 EL
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Sahne
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1 TL
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Knoblauchpulver und nach Geschmack Cayennepfeffer oder Chili
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nach Geschmack
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Salz und schwarzer Pfeffer
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1 TL
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Basilikum
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1 EL
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Öl zum Braten
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Zubereitung:
Das Tolle an diesem Rezept ist, dass man alles in nur einer Pfanne oder in einem Kochtopf zubereitet.
Da die Nudeln werden in der Soße gar gekocht werden, bekommen sie einen deutlich aromatischeren Geschmack.
Das Hähnchenfilet und die Paprika in kleine Stückchen schneiden.
Danach die Hähnchenstückchen scharf anbraten, die Paprika zugeben und ein wenig mitbraten.
Die Brühe dazugeben und mit Salz, Knoblauchpulver und Cayennepfeffer abschmecken.
Die ungekochten Nudeln und Tomaten dazugeben und Alles zum Kochen bringen.
Danach die Hitze stark reduzieren und alles ca 15 - 20 Minuten köcheln lassen, bis die Nudeln „al dente“ sind.
Am Ende der Garzeit die Sahne dazugeben und nochmals ca. 1 Minute mitköcheln lassen.
Zum Schluss noch den geriebenen Parmesan einrühren und das Basilikum unterheben.
Bei Bedarf nochmal mit Gewürzen abschmecken und anrichten.
Lasst es euch schmecken.
Da die Nudeln werden in der Soße gar gekocht werden, bekommen sie einen deutlich aromatischeren Geschmack.
Das Hähnchenfilet und die Paprika in kleine Stückchen schneiden.
Danach die Hähnchenstückchen scharf anbraten, die Paprika zugeben und ein wenig mitbraten.
Die Brühe dazugeben und mit Salz, Knoblauchpulver und Cayennepfeffer abschmecken.
Die ungekochten Nudeln und Tomaten dazugeben und Alles zum Kochen bringen.
Danach die Hitze stark reduzieren und alles ca 15 - 20 Minuten köcheln lassen, bis die Nudeln „al dente“ sind.
Am Ende der Garzeit die Sahne dazugeben und nochmals ca. 1 Minute mitköcheln lassen.
Zum Schluss noch den geriebenen Parmesan einrühren und das Basilikum unterheben.
Bei Bedarf nochmal mit Gewürzen abschmecken und anrichten.
Lasst es euch schmecken.
Es lohnt sich einen Blick auf diese Produkte zu werfen:
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Необходими продукти за 2 порции:
250 г
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паста по избор
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250 г
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пилешко филе
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1 бр.
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чушка
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400 мл
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зеленчуков или пилешки бульон
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400 г
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нарязани домати
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30 г
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пармезан
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1 с. л.
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сметана
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1 ч. л.
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сух чесън на прах, по желание лют червен пипер или чили
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на вкус
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сол и черен пипер
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1 ч. л.
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босилек
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1 с. л.
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олио за пържене
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Начин на приготвяне:
Хубавото на тази рецепта е че всичко се приготвя в един дълбок тиган или тенджера.
Тъй като пастата се сварява във соса става много по-ароматна на вкус.
Нарежете пилешкото филе и чушката на малки парченца.
След това, запържете нарязаното филе, добавете нарязаната чушка и запържете за кратко.
Прибавете бульона и овкусете със сол, чесън на прах и лют червен пипер на вкус.
Добавете пастата, нарязаните доматите и оставете всичко да заври.
След това намалете котлона и оставете да къкри на умерен огън за около 15 - 20 минути, докато пастата се свари до "ал денте".
Накрая добавете сметаната и оставете да по-къкри за около 1 минута.
Разбъркайте настъргания пармезан, босилека и ако е необходимо овкусете отново и сервирайте.
Добър апетит!
Тъй като пастата се сварява във соса става много по-ароматна на вкус.
Нарежете пилешкото филе и чушката на малки парченца.
След това, запържете нарязаното филе, добавете нарязаната чушка и запържете за кратко.
Прибавете бульона и овкусете със сол, чесън на прах и лют червен пипер на вкус.
Добавете пастата, нарязаните доматите и оставете всичко да заври.
След това намалете котлона и оставете да къкри на умерен огън за около 15 - 20 минути, докато пастата се свари до "ал денте".
Накрая добавете сметаната и оставете да по-къкри за около 1 минута.
Разбъркайте настъргания пармезан, босилека и ако е необходимо овкусете отново и сервирайте.
Добър апетит!
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Geri