tag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post5816115195910414405..comments2024-03-28T01:54:20.905+01:00Comments on Lecker mit Geri: Topfbrot - Хляб в тенжераLecker mit Gerihttp://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-37694148354783808122014-01-03T11:31:50.718+01:002014-01-03T11:31:50.718+01:00Ja, gerne - wenn ich es rechtzeitig erfahre, damit...Ja, gerne - wenn ich es rechtzeitig erfahre, damit ich Zeit habe ein, zwei Brote zu Backen und zu posten.Lecker mit Gerihttps://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-75275605394803849242014-01-03T10:36:39.913+01:002014-01-03T10:36:39.913+01:00Danke fürs Mitbacken! Würde mich freuen, wenn du a...Danke fürs Mitbacken! Würde mich freuen, wenn du auch beim nächsten BBD wieder dabei bist!zorrahttps://www.blogger.com/profile/12399066614628852479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-47106829959102243062014-01-01T22:02:31.113+01:002014-01-01T22:02:31.113+01:00Ja, probier es mal aus - es schmeckt gut.
Das zwei...Ja, probier es mal aus - es schmeckt gut.<br />Das zweite Brot habe ich eben auch noch gepostet.<br />Vielen Dank für deine Aufmerksamkeit.<br />LG<br />GeriLecker mit Gerihttps://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-22938106121966285962014-01-01T18:04:15.105+01:002014-01-01T18:04:15.105+01:00Ein No Knead Brot mit etwas Bier - eine schöne Var...Ein No Knead Brot mit etwas Bier - eine schöne Variante.<br />Vielen Dank für Deine Teilnahme beim BBD #63 :DFrom-Snuggs-Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/04174695944949488918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-33329446206312173492013-12-05T02:13:28.373+01:002013-12-05T02:13:28.373+01:00Радвам се, че ти е допаднала тази рецепта, Милена!...Радвам се, че ти е допаднала тази рецепта, Милена!<br />- В началото когато смесваш всички продукти (с ръка) се получава рядко тесто, затова написах "Лепкаво тесто" и не е нужно да се меси, а само го оформяш на топка.<br />- След втасването на тестото (8 до 18 часа) се меси като традиционния хляб върху набрашнен плот.<br />- Относно глинения гювеч е добра идея, но трябва да го сложиш в студена фурна и тогава да загрееш фурната на 200 ° C за да не се пукне!<br />Ще се радвам да го приготвиш този хляб и да споделиш нали ти е харесал!<br />Не отнема време за приготвяне, а е дълго чакането, но си заслужава!<br />Надявам се, че ти отговорих на всички въпроси.<br />Ако те интересува още нещо с удоволствие ще ти отговоря!<br />Спокойна нощ и сладки сънища !<br />Гери<br />Lecker mit Gerihttps://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-72763706150273023682013-12-05T01:30:39.732+01:002013-12-05T01:30:39.732+01:00Danke Kathrin, für das tolle Rezept.
LG
GeriDanke Kathrin, für das tolle Rezept.<br /><br />LG<br />GeriLecker mit Gerihttps://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-58440027112656278292013-12-04T14:32:14.418+01:002013-12-04T14:32:14.418+01:00Много ми хареса и ще го пробвам, но имам два въпро...Много ми хареса и ще го пробвам, но имам два въпроса. "Лепкаво тесто" означава ли, че не се меси като традиционния хляб, а само се бърка с лъжица или миксер? Или все пак се меси? И дали вместо тенджера може да се използва глинен гювеч? Предварително благодаря! Хубав ден! Милена<br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-27353067406471590132013-12-04T08:21:53.991+01:002013-12-04T08:21:53.991+01:00Hallo Geri, ich freue mich, dasss Dir mein Topfbro...Hallo Geri, ich freue mich, dasss Dir mein Topfbrot-Rezept gefällt! Kathrin vom clubzimmerclubzimmerhttps://www.blogger.com/profile/04304050955012924435noreply@blogger.com