tag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post1248088045469313607..comments2024-03-28T01:54:20.905+01:00Comments on Lecker mit Geri: Rhabarber-Clafoutis - Клафути с ревенLecker mit Gerihttp://www.blogger.com/profile/02426884128727966078noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-7733218154146431042015-05-08T16:09:38.643+02:002015-05-08T16:09:38.643+02:00Ich danke Dir wieder mal für den Link!! Deine Bild...Ich danke Dir wieder mal für den Link!! Deine Bilder sind wieder umwerfend!!! Ich habe gerade Rhabarber da und werde nun auch einen Clafoutis machen.Ich bekam Lust darauf, als ich Deinen sah ;-)<br /><br />Ganz liebe Grüße<br />IrèneIrenes Leckereienhttps://www.blogger.com/profile/02065154467400497806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-61305270458413939192015-04-29T18:18:56.767+02:002015-04-29T18:18:56.767+02:00Bè anche se non capsico quello che cè dentro nella...Bè anche se non capsico quello che cè dentro nella ricetta, sembra di essere davvero molto buonoo!:-)<br />Mi pare di avere già gustato i ´clafoutis´una volta.;-) Tanti saluti dal merano terme, Giulia.Giuliahttp://www.thermemeran.itnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-66293488252209314282015-04-28T18:29:59.224+02:002015-04-28T18:29:59.224+02:00Liebe Geri,
vielen Dank für deinen tollen Beitrag ...Liebe Geri,<br />vielen Dank für deinen tollen Beitrag - du warst die Erste ♥ Rhabarber gehört zu den Dingen, die ich tatsächlich schon als Kleinkind gegessen habe, aber ich kann sehr gut verstehen, dass er durchaus befremdlich schmeckt, wenn man nicht damit groß wurde :-)<br />Schön, dass du ihn jetzt doch noch mögen gelernt hast. So eine Clafoutis ist nämlich soooooo lecker.<br />Liebe Grüße<br />JankeJankes*Soulfoodhttp://www.jankessoulfood.blogspot.denoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-88603445800248730492015-04-28T16:28:27.795+02:002015-04-28T16:28:27.795+02:00Ели, равена е зеленчук и е едно и също семейство с...Ели, равена е зеленчук и е едно и също семейство с киселеца!<br />Вкуса му е кисел и затова се използва за сладкиши, торти, десерти и т. н.<br />Точно сега започва сезона и продължава до юни.<br />И за мен беше непознат ревена , но сега го чакам с нетърпение да му дойде сезона за да се насладя на страхотния му вкус!Гериhttp://lecker-mit-gerim.blogspot.de/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-634852484378405565.post-17872491331749590642015-04-28T10:47:43.608+02:002015-04-28T10:47:43.608+02:00Гери,
растението ревен е много известно в някои ст...Гери,<br />растението ревен е много известно в някои страни, но в България не се намира лесно.От миналата година търся семена за да го посея в градината ни, но не съм много наясно как точно се използва и какъв вкус има в прясно и топлинно обработено състояние.Гледала съм някои кулинарни предавания, в които се правят десерти с ревен.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com